Licon Aktiebolag

Stockholms län

Information

556215-9300 är organisationsnummer för verksamheten Licon Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Licon Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Licon Aktiebolag finns i.

Licon Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-03-10 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Licon Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Licon Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Licon Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Licon Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7564334 eller genom brev på följande adress:
Skepparkroken 16, 181 66, Lidingö

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom management och exportfrågor, idka handel med värdepapper, fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Licon Aktiebolag och det är Lindahl, Bo Gösta som är född 1948 och har titeln VD, Lindahl, Bo Gösta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Ann-Britt Louise som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ullerkrans, Gunnar Erik som är född 1934 och har titeln Revisor, Vallentuna Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,