Maxitech Elektronik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Maxitech Elektronik Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Maxitech Elektronik Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Maxitech Elektronik Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Maxitech Elektronik Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Maxitech Elektronik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51430700.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Maxitech Elektronik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Maxitech Elektronik Aktiebolag har idag 556215-7346 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Maxitech Elektronik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företagsutveckling, handel- och finansiering av verkstadsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

I Maxitech Elektronik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engelbrecht, Jürgen Rudolf som är född 1958 och har titeln VD, Engelbrecht, Jürgen Rudolf som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ullsten, Anita Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Per Gustaf Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .