Atlantis Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Atlantis Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Atlantis Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Atlantis Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Atlantis Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-07-29. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Atlantis Aktiebolag ska trivas.

Atlantis Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med sängar, sängmöbler, sängkläder, övriga sovrumsattiraljer samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Atlantis Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Atlantis Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Atlantis Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51175980.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Lindblom, Johan Robert Einar -Lindblom, Nicklas Robert Gustaf -Sjöberg Lindblom, Eva Christina.

De som är på något sätt har med Atlantis Aktiebolag är Lindblom, Johan Robert Einar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindblom, Nicklas Robert Gustaf som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg Lindblom, Eva Christina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Fred Robert som är född 1932 och har titeln Suppleant, Lindblom, Mary Anne Ingegerd som är född 1964 och har titeln Suppleant, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Atlantis Aktiebolag har 556211-4073 som sitt organisationsnummer.