Fuktkontroll Rahle AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Fuktkontroll Rahle AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fuktkontroll Rahle AB är ett av dem. Statusen för Fuktkontroll Rahle AB är att Bolaget är aktivt.

Fuktkontroll Rahle AB är ett Aktiebolag och skapades 1980-04-17. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fuktkontroll Rahle AB ska trivas.

Fuktkontroll Rahle AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bediva handel med och tillverkning av luftbehandlingsutrustning och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fuktkontroll Rahle AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Fuktkontroll Rahle AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Fuktkontroll Rahle AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7921155.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Fuktkontroll Rahle AB är Rahle, Ulf Gösta som är född 1950 och har titeln VD, Rahle, Ulf Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rahle, Annika Elisabeth Larsdotter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Rahle, Ulf Lucas som är född 1982 och har titeln Suppleant, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Fuktkontroll Rahle AB har 556204-5574 som sitt organisationsnummer.