Hermetik Hydraulik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hermetik Hydraulik Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Hermetik Hydraulik Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hermetik Hydraulik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hermetik Hydraulik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hermetik Hydraulik Aktiebolag har funnits sedan och 1977-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hermetik Hydraulik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lansenv. 3, 187 62, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7567060.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hermetik Hydraulik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hermetik Hydraulik Aktiebolag har idag 556194-6640 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gabrielson, Ulf Herbert -Gaydoul, Hans-Jürgen är den som för stunden ansvarar för Hermetik Hydraulik Aktiebolag

Bolaget skall tillverka och idka handel med maskinkomponenter och maskiner för anläggningar, samt ävensom försälja hydraulikkomponenter och andra industriella tillbehör.

I Hermetik Hydraulik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gaydoul, Hans-Jürgen som är född 1940 och har titeln VD, Gabrielson, Ulf Herbert som är född 1943 och har titeln Vice VD, Gaydoul, Hans-Jürgen som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielson, Ulf Herbert som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielson, Inger Christina Eleonora som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt Sture Gustav som är född 1946 och har titeln Revisor.