Aktiebolaget Täby Murning & Bygg

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra byggnadsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Täby Murning & Bygg vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Aktiebolaget Täby Murning & Bygg en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1976-11-02 så skapades Aktiebolaget Täby Murning & Bygg och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Täby Murning & Bygg har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Täby Murning & Bygg är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-09-01

556193-4968 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Aktiebolaget Täby Murning & Bygg Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Täby Murning & Bygg så går det att nå dem via telefon på 08-7583952 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Täby Murning & Bygg är Johansson, Leif Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Britta Lovisa som är född 1944 och har titeln Suppleant, Ohrner, Mats Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, Osborne Revision AB som är född och har titeln Revisor, .