Stockholms Husbil & Husvagnscenter AB

Stockholms län

Information

Stockholms Husbil & Husvagnscenter AB är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Stockholms Husbil & Husvagnscenter AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stockholms Husbil & Husvagnscenter AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Stockholms Husbil & Husvagnscenter AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1975-02-26. Men sedan 1975-01-01 så har Stockholms Husbil & Husvagnscenter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Saluv. 3, 187 66, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stockholms Husbil & Husvagnscenter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7566760.

Täby arbetar för att företag som Stockholms Husbil & Husvagnscenter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stockholms Husbil & Husvagnscenter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av husbilar och husvagnar, uthyrning av husbilar och husvagnar, skötsel och drift av obemannad tankstation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stockholms Husbil & Husvagnscenter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stockholms Husbil & Husvagnscenter AB och det är följande personer, Olsson, Petra Margareta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedman, Stephan Kjell Joachim som är född 1968 och har titeln Suppleant, Paulsson, Mona Ingegerd som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stockholms Husbil & Husvagnscenter AB är 556189-1986.