Tibble Trafikskola Runberg/Samuelsson AB

Stockholms län

Information

Tibble Trafikskola Runberg/Samuelsson AB är ett bolag som finns i Täby. I Tibble Trafikskola Runberg/Samuelsson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Runberg, Carl Stefan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Samuelsson, Karl Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsen, Jenny Kristina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Ballin, Monica Elisabeth Linda som är född 1959 och har titeln Revisor, Ballins Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tibble Trafikskola Runberg/Samuelsson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tibble Trafikskola Runberg/Samuelsson AB på telefon 08-7681600.

Bolaget skall bedriva trafikskoleverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tibble Trafikskola Runberg/Samuelsson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tibble Trafikskola Runberg/Samuelsson AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tibble Trafikskola Runberg/Samuelsson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-12-11 och Tibble Trafikskola Runberg/Samuelsson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tibble Trafikskola Runberg/Samuelsson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tibble Trafikskola Runberg/Samuelsson AB har 556187-2762 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.