Rodamco Fisketorvet AB

Stockholms län

Information

556174-5935 är organisationsnummer för företaget Rodamco Fisketorvet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rodamco Fisketorvet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Rodamco Fisketorvet AB finns i.

Rodamco Fisketorvet AB har varit registrerat sedan 1973-01-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rodamco Fisketorvet AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Rodamco Fisketorvet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rodamco Fisketorvet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Jestin, Jean-Marc -Johansson, Lars Rune Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Rodamco Fisketorvet AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6383300 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva konsultrörelse inom verksamhetsområdena administration, företagsekonomi, fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning samt utveckla, förvalta och äga fastigheter, äga och förvalta värdepapper och annan lös egendom, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rodamco Fisketorvet AB och det är Johansson, Lars Rune som är född 1952 och har titeln VD, Johansson, Lars Rune som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jestin, Jean-Marc som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bryggman Löfqvist, Lars-Ove som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ikonen, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor