PippiLou AB

Stockholms län

Information

PippiLou AB är en verksamhet som finns i Täby. I PippiLou AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lumholdt, Peter som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lumholdt, Gunnel Maria som är född 1951 och har titeln Suppleant, Kleberg, Anna Margareta Elisabet som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PippiLou AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå PippiLou AB på telefon 08-7560131.

Bolaget skall bedriva musikproduktion, sång- och artistframträdanden, nöjesarrangemang, reklamtjänster, äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är PippiLou AB av bolagstypen Aktiebolag.

PippiLou AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

PippiLou AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och PippiLou AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PippiLou AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

PippiLou AB har 556168-2658 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.