L Edvinsson Interactive Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och L Edvinsson Interactive Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och L Edvinsson Interactive Aktiebolag är ett av dem. Statusen för L Edvinsson Interactive Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

L Edvinsson Interactive Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-07-24. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som L Edvinsson Interactive Aktiebolag ska trivas.

L Edvinsson Interactive Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet och forskningsverksamhet inom ämnesområdet företagsekonomi, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att L Edvinsson Interactive Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är L Edvinsson Interactive Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med L Edvinsson Interactive Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5925078.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med L Edvinsson Interactive Aktiebolag är Edvinsson, Johan Henrik Leif som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvinsson, Gunilla Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor.

L Edvinsson Interactive Aktiebolag har 556167-2105 som sitt organisationsnummer.