Vingens Bilservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva bilverkstadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vingens Bilservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Vingens Bilservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1972-07-10 så skapades Vingens Bilservice Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Vingens Bilservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Vingens Bilservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1972-01-01

556166-7022 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Vingens Bilservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Vingens Bilservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7565601 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vingens Bilservice Aktiebolag är Pennström, Christer Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårdstam, Kristina Anneli som är född 1956 och har titeln Suppleant, Fagerström, Lars Sune Markus som är född 1942 och har titeln Revisor, Sune Fagerströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .