Källbäck och Eriksson K.E. Byggnads Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Källbäck och Eriksson K.E. Byggnads Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Källbäck och Eriksson K.E. Byggnads Aktiebolag i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Källbäck och Eriksson K.E. Byggnads Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1972-04-27 så har Källbäck och Eriksson K.E. Byggnads Aktiebolag varit registrerat och sedan 1976-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Källbäck och Eriksson K.E. Byggnads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Källbäck och Eriksson K.E. Byggnads Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vassv. 4, 187 69, Täby. Vi ni istället prata med Källbäck och Eriksson K.E. Byggnads Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7563269.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eriksson, Rogert Gustav som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Inga-Britt Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hyttberg, Hans Birger som är född 1939 och har titeln Revisor, Hans Hyttberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Källbäck och Eriksson K.E. Byggnads Aktiebolag har 556163-3420 som sitt organisationsnummer.