Hessling & Lilja Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hessling & Lilja Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Hessling & Lilja Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hessling & Lilja Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Hessling & Lilja Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1972-03-27. Men sedan 1974-01-01 så har Hessling & Lilja Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vågsjö Gård, 187 69, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hessling & Lilja Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51026055.

Täby arbetar för att bolag som Hessling & Lilja Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hessling & Lilja Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall utföra trädgårdsanläggningsarbeten samt driva handelsrörelse inom branschen för trädgårdsprodukter ävensom idka handel med fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hessling & Lilja Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hessling & Lilja Aktiebolag och det är följande personer, Lilja, Sigurd som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Martin som är född 1962 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Revisab Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hessling & Lilja Aktiebolag är 556161-5518.