Astor Norén Bygg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Astor Norén Bygg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Astor Norén Bygg Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Astor Norén Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Astor Norén Bygg Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1972-03-22. Men sedan 1998-01-01 så har Astor Norén Bygg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lövbacken 6, 187 33, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Astor Norén Bygg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7584344.

Täby arbetar för att företag som Astor Norén Bygg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Astor Norén Bygg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall driva byggnadsrörelse ävensom äga och förvalta fast och lös egenoom samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Astor Norén Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Astor Norén Bygg Aktiebolag och det är följande personer, Norén, John Henrik Astor som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Astor Georg Evald som är född 1932 och har titeln Suppleant, Stenberg, Clas Olof som är född 1957 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Astor Norén Bygg Aktiebolag är 556161-3315.