Mellitus AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Mellitus AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mellitus AB är ett av dem. Statusen för Mellitus AB är att Bolaget är aktivt.

Mellitus AB är ett Aktiebolag och skapades 1972-03-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mellitus AB ska trivas.

Mellitus AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom områdena producent-, konsult-, utvecklings-, marknadsförings- och affärsverksamhet inom mediaområdet inklusive radio TV förlagsområdet. Konsult-, utvecklings-, marknadsförings- och affärsverksamhet inom IT-området, med speciell inriktning på outsourcing, softvaruutveckling, storage, webdesign, upphandlings-, avtalsadministration och finansiering. Äga och förvalta, köpa och sälja fastigheter och värdepapper. Åkerirörelse samt transport och konsultverksamhet. Design av kläder och inredningar samt försäljning och distribution av egen designade möbler inredningar samt importerade möbler inredningar inklusive husbyggnadsmaterial (såsom kakel, klinker) samt därmed förenlig verksamhet. Hushållsnära tjänster inom områdena barnpassning och annan omsorg och tillsyn än barnpassning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mellitus AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Mellitus AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Mellitus AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51010657.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Forsberg, Christina Lovisa -Nyström, Helena Christina Styrelsen skall bestå av 4 ledamöter och 2 suppleanter..

De som är på något sätt har med Mellitus AB är Forsberg, Christina Lovisa som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyström, Helena Christina som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Jenny Lovisa som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Lars-Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Bo-Lennart som är född 1952 och har titeln Suppleant, Karlsson, Siv Britt Katarina som är född 1938 och har titeln Revisor.

Mellitus AB har 556160-6616 som sitt organisationsnummer.