Kopal NBR Storkök Aktiebolag

Stockholms län

Information

Kopal NBR Storkök Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Kopal NBR Storkök Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kopal NBR Storkök Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kopal NBR Storkök Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kopal NBR Storkök Aktiebolag har funnits sedan och 1977-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kopal NBR Storkök Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51760000.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kopal NBR Storkök Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kopal NBR Storkök Aktiebolag har idag 556151-1402 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Kopal NBR Storkök Aktiebolag

Bolaget ska bedriva handel med nya och begagnade restaurangmaskiner, köp och försäljning av utrustning för storkök, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Kopal NBR Storkök Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hermansson, Anders Göran Peter som är född 1964 och har titeln VD, Hermansson, Anders Göran Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Anna Elisabeth som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hermansson, Jan Ulf som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Ingmarie Yvonne E som är född 1943 och har titeln Suppleant, Jennel, Claes Mikael som är född 1966 och har titeln RevisorNorlin, Kerstin Märta Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Kerstin Norlin Revision AB som är född och har titeln Revisor.