Mediplast AB

Stockholms län

Information

556140-9011 är organisationsnummer för verksamheten Mediplast AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mediplast AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Mediplast AB finns i.

Mediplast AB har varit registrerat sedan 1970-11-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mediplast AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Mediplast AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mediplast AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Roos, Lars Håkan Påvel -Rydell, Lars-Erik Ingvar

Vill ni komma i kontakt med Mediplast AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6712300 eller genom brev på följande adress:
Kantyxeg. 29, 213 76, Malmö

Bolaget skall importera, exportera, bedriva partihandel samt tillverka medicinsk-teknisk utrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mediplast AB och det är Rydell, Lars-Erik Ingvar som är född 1955 och har titeln VD, Rydell, Lars-Erik Ingvar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Lars Håkan Påvel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Eric Conny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Axel Bernhard som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, John Wilhelm Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamotNäsfeldt, Sven David Tomas som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,