Formiträ Aktiebolag

Stockholms län

Information

556137-4595 är organisationsnummer för verksamheten Formiträ Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Formiträ Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Formiträ Aktiebolag finns i.

Formiträ Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-07-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Formiträ Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Formiträ Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Formiträ Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Formiträ Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7560507 eller genom brev på följande adress:
Bergtorpsv. 72, 183 64, Täby

Bolaget skall utföra inrednings- och byggnadssnickerier, bedriva konsultverksamhet inom samma område samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Formiträ Aktiebolag och det är Wickman, Lars Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wickman, Lars Johan Andreas som är född 1970 och har titeln Suppleant, Målqvist, Mats Göran som är född 1951 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,