Aktiebolaget Demando

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Demando är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Demando finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Demando är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Demando som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1970-03-25. Men sedan 1996-01-01 så har Aktiebolaget Demando varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Flodav. 10, 167 76, Bromma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Demando så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-800105.

Täby arbetar för att bolag som Aktiebolaget Demando ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Demando. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom finansiering, redovisning, revision, marknadsföring och därmed förenlig verksamhet, Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, båtar, båttillbehör och fritidsartiklar samt uthyrning av fritidsbåtar.

Firmatecknare för Aktiebolaget Demando är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Demando och det är följande personer, Ljungberg, Reijo Olavi som är född 1941 och har titeln VD, Ljungberg, Reijo Olavi som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Inga Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Karlsson, Erik Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Demando är 556134-3913.