Njord-Film Aktiebolag

Stockholms län

Information

556133-4177 är organisationsnummer för bolaget Njord-Film Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Njord-Film Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Njord-Film Aktiebolag finns i.

Njord-Film Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-02-23 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Njord-Film Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Njord-Film Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Njord-Film Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Njord-Film Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-51050368 eller genom brev på följande adress:
Täbyv. 214, 187 50, Täby

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva filmproduktion och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Njord-Film Aktiebolag och det är Welin, Hans Folke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Warner, Solweig som är född 1941 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Karlsson, Sven Roland som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln Revisor,