AngloMedia Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och AngloMedia Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AngloMedia Aktiebolag är ett av dem. Statusen för AngloMedia Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

AngloMedia Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1969-04-23. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AngloMedia Aktiebolag ska trivas.

AngloMedia Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall producera reklammaterial, filmer och videoprogram ävensom äga och förvalta värdehandlingar samt utöva därmed förenlig verksamhet. Förlagsverksamhet med inriktning på guideböcker på olika språk

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AngloMedia Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är AngloMedia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med AngloMedia Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7324300.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med AngloMedia Aktiebolag är Tongue, Michael Nevill som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Öjve, Anette Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

AngloMedia Aktiebolag har 556125-5158 som sitt organisationsnummer.