Rune Carlsson Brunnsborrnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

556116-7437 är organisationsnummer för bolaget Rune Carlsson Brunnsborrnings Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rune Carlsson Brunnsborrnings Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Rune Carlsson Brunnsborrnings Aktiebolag finns i.

Rune Carlsson Brunnsborrnings Aktiebolag har varit registrerat sedan 1968-04-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rune Carlsson Brunnsborrnings Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Rune Carlsson Brunnsborrnings Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rune Carlsson Brunnsborrnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rune Carlsson Brunnsborrnings Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7685998 eller genom brev på följande adress:
Kolmilegränd 65, 187 43, Täby

Bolaget skall idka brunnsborrning, grundundersökningar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rune Carlsson Brunnsborrnings Aktiebolag och det är Hautanen, Lauri Kalervo som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hautanen, Irja Tuulikki som är född 1943 och har titeln Suppleant, Röcklinger, Åke Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Västerled Revision AB som är född och har titeln Revisor,