Aktiebolaget Engfa

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Aktiebolaget Engfa är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Engfa är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Engfa är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Engfa är ett Aktiebolag och skapades 1968-03-26. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Engfa ska trivas.

Aktiebolaget Engfa är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med sportemblem.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Engfa är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget Engfa Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Engfa så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7684690.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Engfa är Engh, Sonia Märta Harriet som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Edgren, Kerstin Linnéa som är född 1943 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Engfa har 556116-0846 som sitt organisationsnummer.