Rudolf Andersson i Täby Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rudolf Andersson i Täby Aktiebolag är ett företag som finns i Täby. I Rudolf Andersson i Täby Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Hans Kenneth som är född 1955 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rudolf Andersson i Täby Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rudolf Andersson i Täby Aktiebolag på telefon 070-7562638.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva frisörverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rudolf Andersson i Täby Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rudolf Andersson i Täby Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rudolf Andersson i Täby Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-08-13 och Rudolf Andersson i Täby Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rudolf Andersson i Täby Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Rudolf Andersson i Täby Aktiebolag har 556110-8670 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.