Kyggex Entreprenad i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Kyggex Entreprenad i Stockholm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Kyggex Entreprenad i Stockholm AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kyggex Entreprenad i Stockholm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kyggex Entreprenad i Stockholm AB har haft sedan 2005-06-03. Kyggex Entreprenad i Stockholm AB har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kyggex Entreprenad i Stockholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-949990.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kyggex Entreprenad i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat.

Kyggex Entreprenad i Stockholm AB har idag 556104-2754 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Kyggex Entreprenad i Stockholm AB

Bolaget ska driva och förvalta villa- och fritidsexpo samt tomtförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

I Kyggex Entreprenad i Stockholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hahn, Nils Thomas Martin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hobro, Mats Jörgen Thure Peder som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .