Öberg & Co Consulting AB (Öberg Olle)

Stockholms län

Information

Öberg & Co Consulting AB (Öberg Olle) är en verksamhet som finns i Täby. I Öberg & Co Consulting AB (Öberg Olle) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öberg, Yngve Michael som är född 1958 och har titeln VD, Öberg, Yngve Michael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt Öberg, Malin Monica som är född 1971 och har titeln Suppleant, Sundborg, Ulf Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Öberg & Co Consulting AB (Öberg Olle) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Öberg & Co Consulting AB (Öberg Olle) på telefon 08-51052254.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med aktier, obligationer och andra värdepapper, ävensom bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling, IT- strategier samt utveckling av marknads- och säljfunktioner inom industri och tjänsteföretag.

Idag är Öberg & Co Consulting AB (Öberg Olle) av bolagstypen Aktiebolag.

Öberg & Co Consulting AB (Öberg Olle) är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Öberg & Co Consulting AB (Öberg Olle) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Öberg & Co Consulting AB (Öberg Olle) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Öberg & Co Consulting AB (Öberg Olle) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Öberg & Co Consulting AB (Öberg Olle) har 556103-4280 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.