Jacobson research & consulting AB

Stockholms län

Information

Jacobson research & consulting AB är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Jacobson research & consulting AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jacobson research & consulting AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Jacobson research & consulting AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1965-04-14. Men sedan 1977-01-01 så har Jacobson research & consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Halalid 15, 254 40, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jacobson research & consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6114090.

Täby arbetar för att företag som Jacobson research & consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jacobson research & consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva nationalekonomisk och företagsekonomisk forskning och konsultverksamhet.

Firmatecknare för Jacobson research & consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jacobson research & consulting AB och det är följande personer, Jakobsson, Lena Anette som är född 1965 och har titeln VD, Jakobsson, Lena Anette som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Dan Åke Lennart som är född 1962 och har titeln Suppleant, Engerup, Lars Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jacobson research & consulting AB är 556097-6754.