BUFAB Bix AB

Stockholms län

Information

556089-6911 är organisationsnummer för bolaget BUFAB Bix AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BUFAB Bix AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som BUFAB Bix AB finns i.

BUFAB Bix AB har varit registrerat sedan 1963-10-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BUFAB Bix AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

BUFAB Bix AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BUFAB Bix AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Björstrand, Paul Hans Gunnar -Sandin, Nils Gunne Dag Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med BUFAB Bix AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6307400 eller genom brev på följande adress:
Kemistv. 10, 183 79, Täby

Bolaget skall bedriva grosshandels- och agenturrörelse med fästelement, elektronikdetaljer och utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BUFAB Bix AB och det är Sandin, Nils Gunne Dag som är född 1963 och har titeln VD, Sandin, Nils Gunne Dag som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Björstrand, Paul Hans Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekström, Thomas Olof som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jedholm, Hubert Per Håkan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorJohansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor,