Lilla Falstaff Aktiebolag

Stockholms län

Information

556086-0008 är organisationsnummer för bolaget Lilla Falstaff Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lilla Falstaff Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Lilla Falstaff Aktiebolag finns i.

Lilla Falstaff Aktiebolag har varit registrerat sedan 1963-01-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-03-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lilla Falstaff Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-03-05.

Lilla Falstaff Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lilla Falstaff Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lilla Falstaff Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7564968 eller genom brev på följande adress:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hotell- och restaurangrörelse, förvalta och driva handel med värdepapper, dock ej sådan verksamhet som avses i fondkommissionslagen, förvärva och förvalta fast egendom, bedriva leasingrörelse huvudsakligen med bilar, datorer och kontorsmaskiner, bedriva factoringrörelse och finansiell verksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet, dock utan att bedriva sådan rörelse som avses i lag om bankrörelse eller lag om kreditaktiebolag.

Det finns olika personer som har en koppling med Lilla Falstaff Aktiebolag och det är Kangärde, Peter Mikael Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Krumlinde, Peter Vilhelm som är född 1954 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor,