Goderik Sverige AB

Stockholms län

Information

Goderik Sverige AB är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Goderik Sverige AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Goderik Sverige AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Goderik Sverige AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1962-10-30. Men sedan 1981-01-01 så har Goderik Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tibblev. 17, 183 56, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Goderik Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7680799.

Täby arbetar för att bolag som Goderik Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Goderik Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom informationsbehandling, ekonomi, administrativa tjänster, forskning och utveckling samt försäljning och marknadsföring av produkter och tjänster inom musik- och databranschen samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Goderik Sverige AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Goderik Sverige AB och det är följande personer, Goderik, Ulf Herbert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Goderik, Ingrid Madeleine som är född 1964 och har titeln Suppleant, Norell, Hans Jonas Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Goderik Sverige AB är 556084-8680.