CERTEX Svenska AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall tillverka och sälja stållinor och artiklar för materialhantering, förpacknings- och lyftanordningar och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CERTEX Svenska AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är CERTEX Svenska AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1962-06-18 så skapades CERTEX Svenska AB och bolaget är har F-skattsedel CERTEX Svenska AB har haft det sedan 1995-01-01.

CERTEX Svenska AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556083-2577 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är CERTEX Svenska AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med CERTEX Svenska AB så går det att nå dem via telefon på 08-7580010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Keith, George Peter -Malmvik, Martin Henrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom CERTEX Svenska AB är Keith, George Peter som är född 1951 och har titeln VD, Keith, George Peter som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmvik, Martin Henrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brehmer, Lars Åke som är född 1949 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor.