Wirab System i Täby Aktiebolag

Stockholms län

Information

556069-6949 är organisationsnummer för verksamheten Wirab System i Täby Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wirab System i Täby Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Wirab System i Täby Aktiebolag finns i.

Wirab System i Täby Aktiebolag har varit registrerat sedan 1959-10-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wirab System i Täby Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Wirab System i Täby Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wirab System i Täby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Wirab System i Täby Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7580900 eller genom brev på följande adress:
Sandbrov. 9 A, 183 30, Täby

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, teknisk och administrativ konsult- och utvecklingsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wirab System i Täby Aktiebolag och det är Wiklund, Klas Rudolf som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Inger Maria som är född 1940 och har titeln Suppleant, Randér, Pär Tomas som är född 1969 och har titeln Revisor, Mapema Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,