Confero AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva medicinskt kliniskt utrednings- och forskningsarbete samt rådgivnings- och konsultverksamhet inom klinisk läkemedelsforskning, även genom dotterföretag, juridiskt utrednings-, rådgivnings-, och konsultarbete, handel med aktier och fast egendom, jord- och skogsbruk med anknytning till praktisk miljöteknik, handel, tillverkning, förmedling, import och export inom tele- och informationsteknologi-, verkstads- och byggnadsområdena samt idka därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Confero AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Confero AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1959-08-05 så skapades Confero AB och bolaget är har F-skattsedel Confero AB har haft det sedan 1994-01-01.

Confero AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556069-3052 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Confero AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Confero AB så går det att nå dem via telefon på 070-5523020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Confero AB är Ålander, Göran Roland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ålander, Niklas Johan Roland som är född 1967 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .