MK-Produkter Mekanik och Kemi Aktiebolag

Stockholms län

Information

MK-Produkter Mekanik och Kemi Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som MK-Produkter Mekanik och Kemi Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MK-Produkter Mekanik och Kemi Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

MK-Produkter Mekanik och Kemi Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1959-03-03. Men sedan 1980-01-01 så har MK-Produkter Mekanik och Kemi Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Svetsarv. 23, 187 75, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MK-Produkter Mekanik och Kemi Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51400550.

Täby arbetar för att verksamheter som MK-Produkter Mekanik och Kemi Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MK-Produkter Mekanik och Kemi Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall driva handel med och tillverkning av kemisktekniska och mekaniska produkter för företrädesvis verkstadsindustrin samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MK-Produkter Mekanik och Kemi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Gittel Marianne Cristina -Nilsson, Nils Rune -Nilsson, Rolf Ingvar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MK-Produkter Mekanik och Kemi Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Gittel Marianne Cristina som är född 1958 och har titeln VD, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1965 och har titeln Vice VD, Karlsson, Gittel Marianne Cristina som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Rune som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Ann-Mari Ebba som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot.Nilsson, Roger Arne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Ingrid Jeanette som är född 1968 och har titeln Revisor, Johansson, Elsa Mariann som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för MK-Produkter Mekanik och Kemi Aktiebolag är 556068-3780.