Fastighetsaktiebolaget Furuhöjden

Stockholms län

Information

Fastighetsaktiebolaget Furuhöjden är ett bolag som finns i Täby. I Fastighetsaktiebolaget Furuhöjden finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Olov Väinö Isidor som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Einerth, Per Olov Håkan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Stig Åke Gustaf som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Tomas Mats Isidor som är född 1966 och har titeln Suppleant, Rosendal, Karl Gustaf Nicklas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln RevisorRevidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Furuhöjden så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighetsaktiebolaget Furuhöjden på telefon 08-7567160.

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter och värdepapper, konsultverksamhet i anslutning därtill samt äga och förvalta fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighetsaktiebolaget Furuhöjden av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighetsaktiebolaget Furuhöjden är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fastighetsaktiebolaget Furuhöjden innehar ej F-skattsedel och Fastighetsaktiebolaget Furuhöjden är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighetsaktiebolaget Furuhöjden så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Fastighetsaktiebolaget Furuhöjden har 556067-9333 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.