Mecanorma Svenska Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Mecanorma Svenska Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Mecanorma Svenska Aktiebolag i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1957-03-06 så har Mecanorma Svenska Aktiebolag varit registrerat. Idag är Mecanorma Svenska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Mecanorma Svenska Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Annedalsv. 33, 168 65, Bromma. Vi ni istället prata med Mecanorma Svenska Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva agentur- och handelsrörelse med kontorsmaterial, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ullman, Carl Thomas Lennart som är född 1947 och har titeln VD, Ullman, Carl Thomas Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennerström, Jan Henrik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennerström, John Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Anders Åke som är född 1948 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ullman, Carl Thomas Lennart .

Mecanorma Svenska Aktiebolag har 556064-4972 som sitt organisationsnummer.