Matts Mattssons Utvecklings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Matts Mattssons Utvecklings Aktiebolag är ett företag som finns i Täby. I Matts Mattssons Utvecklings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mattsson, Matts Arne Harald som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson Franzén, Eva Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Jennel, Claes Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Matts Mattssons Utvecklings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Matts Mattssons Utvecklings Aktiebolag på telefon 08-7687554.

Bolaget skall bedriva forsknings- och utvecklingsarbete jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Matts Mattssons Utvecklings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Matts Mattssons Utvecklings Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Matts Mattssons Utvecklings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-16 och Matts Mattssons Utvecklings Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Matts Mattssons Utvecklings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Matts Mattssons Utvecklings Aktiebolag har 556058-3980 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.