Catch A Chord Music

Stockholms län

Information

551008-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Catch A Chord Music. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Catch A Chord Music är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Catch A Chord Music finns i.

Catch A Chord Music har varit registrerat sedan 2004-07-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Catch A Chord Music så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-25.

Catch A Chord Music är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Catch A Chord Music är följande:

Vill ni komma i kontakt med Catch A Chord Music så kan ni göra det på telefon genom 08-7878282 eller genom brev på följande adress:

Produktion, marknadsföring och försäljning av musikfonogram.

Det finns olika personer som har en koppling med Catch A Chord Music och det är Swahn, Per Åke som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,