BANG Agentur o försäljning

Stockholms län

Information

550101-XXXX är organisationsnummer för bolaget BANG Agentur o försäljning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BANG Agentur o försäljning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som BANG Agentur o försäljning finns i.

BANG Agentur o försäljning har varit registrerat sedan 1999-02-10 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för BANG Agentur o försäljning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-26.

BANG Agentur o försäljning är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för BANG Agentur o försäljning är följande:

Vill ni komma i kontakt med BANG Agentur o försäljning så kan ni göra det på telefon genom 070-7315566 eller genom brev på följande adress:

Agentur och handel med bruks- och presentartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med BANG Agentur o försäljning och det är Bang, Stig Erling som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,