Esseum Ekonomikonsult

Stockholms län

Information

541217-XXXX är organisationsnummer för företaget Esseum Ekonomikonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Esseum Ekonomikonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Esseum Ekonomikonsult finns i.

Esseum Ekonomikonsult har varit registrerat sedan 2006-09-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Esseum Ekonomikonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-28.

Esseum Ekonomikonsult är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Esseum Ekonomikonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Esseum Ekonomikonsult så kan ni göra det på telefon genom 08-7813949 eller genom brev på följande adress:

Kompetensförstärkning inom affärsinriktad management- och verksamhetsutveckling, ekonomistyrning, marknadsföring, ehandel och CRM-strategier.

Det finns olika personer som har en koppling med Esseum Ekonomikonsult och det är Johansson, Hans Börje som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,