Sonia Anderssons gynekologimottagning

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och Sonia Anderssons gynekologimottagning är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Sonia Anderssons gynekologimottagning är ett av dem. Statusen för Sonia Anderssons gynekologimottagning är att Bolaget är aktivt.

Sonia Anderssons gynekologimottagning är ett Enskild firma och skapades 1995-06-13. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sonia Anderssons gynekologimottagning ska trivas.

Sonia Anderssons gynekologimottagning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fritidspraktik inom obstetrik och gynekologi.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sonia Anderssons gynekologimottagning inte är momsregistrerat.

Idag är Sonia Anderssons gynekologimottagning och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Sonia Anderssons gynekologimottagning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Sonia Anderssons gynekologimottagning är Andersson, Sonia Vladimirovna som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sonia Anderssons gynekologimottagning har 540616-XXXX som sitt organisationsnummer.