Per Persson Data & Skog

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och Per Persson Data & Skog är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Per Persson Data & Skog är ett av dem. Statusen för Per Persson Data & Skog är att Bolaget är aktivt.

Per Persson Data & Skog är ett Enskild firma och skapades 1994-04-14. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Per Persson Data & Skog ska trivas.

Per Persson Data & Skog är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom data, kartframställning och skogsbruks- inventeringar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Per Persson Data & Skog är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Per Persson Data & Skog och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Per Persson Data & Skog så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50899599.

.

De som är på något sätt har med Per Persson Data & Skog är Wiman, Per Johan som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Per Persson Data & Skog har 530903-XXXX som sitt organisationsnummer.