Vigoroso

Stockholms län

Information

530502-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Vigoroso. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vigoroso är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Vigoroso finns i.

Vigoroso har varit registrerat sedan 2006-02-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vigoroso så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-02.

Vigoroso är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Vigoroso är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vigoroso så kan ni göra det på telefon genom 073-1819327 eller genom brev på följande adress:

Utbildning och marknadsföring. Försäljning av kursmateriel samt därmed förenlig verksamhet. Teaterproduktion. Festarrangör. Försäljning av interiör och konfektion.

Det finns olika personer som har en koppling med Vigoroso och det är Jonsson, Ann Karin Eina som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,