MARTIN HÖRNSTRÖM ARTISTIC PRODUCTION

Stockholms län

Information

MARTIN HÖRNSTRÖM ARTISTIC PRODUCTION är en verksamhet som finns i Täby. I MARTIN HÖRNSTRÖM ARTISTIC PRODUCTION finns det lite olika personer som är förknippade och det är HÖRNSTRÖM, GUNNAR MARTIN som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med MARTIN HÖRNSTRÖM ARTISTIC PRODUCTION så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MARTIN HÖRNSTRÖM ARTISTIC PRODUCTION på telefon 08-329021.

Tillverkning av teater- och filmdekor, illustra- tioner samt därmed förenlig verksamhet

Idag är MARTIN HÖRNSTRÖM ARTISTIC PRODUCTION av bolagstypen Enskild firma.

MARTIN HÖRNSTRÖM ARTISTIC PRODUCTION är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MARTIN HÖRNSTRÖM ARTISTIC PRODUCTION innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1984-01-01 och MARTIN HÖRNSTRÖM ARTISTIC PRODUCTION är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MARTIN HÖRNSTRÖM ARTISTIC PRODUCTION så är det följande:

MARTIN HÖRNSTRÖM ARTISTIC PRODUCTION har 530430-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.