Kyrkbyns Måleri

Stockholms län

Information

530103-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kyrkbyns Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kyrkbyns Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Kyrkbyns Måleri finns i.

Kyrkbyns Måleri har varit registrerat sedan 1997-05-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kyrkbyns Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Kyrkbyns Måleri är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Kyrkbyns Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kyrkbyns Måleri så kan ni göra det på telefon genom 08-51011133 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsmåleri.

Det finns olika personer som har en koppling med Kyrkbyns Måleri och det är Samuelsson, Tore Lars-Evert som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,