Wallstedt Projektering

Stockholms län

Information

520706-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Wallstedt Projektering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wallstedt Projektering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Wallstedt Projektering finns i.

Wallstedt Projektering har varit registrerat sedan 2005-02-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wallstedt Projektering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-03.

Wallstedt Projektering är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Wallstedt Projektering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wallstedt Projektering så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Tjänster och konsultverksamhet inom automation, instrument och processdatorer inom processindustrin såsom i värmeverk. Handel med varor såsom energimätare, ethernet adaptrar, M-bus adaptrar. Resurs och stöd vi upphandlingar för kommunala och statliga bolag.

Det finns olika personer som har en koppling med Wallstedt Projektering och det är Wallstedt, Alf Rune Anders som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,