SRDC, SCANDINAVIAN RESEARCH AND DEVELOPMENT CONSULTING, ERIK LÖVGREN

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns SRDC, SCANDINAVIAN RESEARCH AND DEVELOPMENT CONSULTING, ERIK LÖVGREN. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Täby här finns det många olika Enskild firma. SRDC, SCANDINAVIAN RESEARCH AND DEVELOPMENT CONSULTING, ERIK LÖVGREN tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

SRDC, SCANDINAVIAN RESEARCH AND DEVELOPMENT CONSULTING, ERIK LÖVGREN är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 520605-XXXX.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7561538.

SRDC, SCANDINAVIAN RESEARCH AND DEVELOPMENT CONSULTING, ERIK LÖVGREN är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-05-08.

I SRDC, SCANDINAVIAN RESEARCH AND DEVELOPMENT CONSULTING, ERIK LÖVGREN så sitter följande personer i styrelsen: ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Konsultativ verksamhet inom forskningsadministra- tion och teknikutveckling, system- och konsekvens- analyser samt skribentverksamhet jämte doku- mentation av hantverkstraditioner och *forts*