PRO Brunnsborrning filial till Inpro Brunnsborrning AB, Finland, filial

Stockholms län

Information

Filialen ska bedriva brunnsborrning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PRO Brunnsborrning filial till Inpro Brunnsborrning AB, Finland, filial vars bolagstyp är Filial.

I Täby så är PRO Brunnsborrning filial till Inpro Brunnsborrning AB, Finland, filial ett av många bolag vars bolagstyp är Filial och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2005-09-05 så skapades PRO Brunnsborrning filial till Inpro Brunnsborrning AB, Finland, filial och företaget är har F-skattsedel PRO Brunnsborrning filial till Inpro Brunnsborrning AB, Finland, filial har haft det sedan 2005-11-10.

PRO Brunnsborrning filial till Inpro Brunnsborrning AB, Finland, filial är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-27

516403-7656 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är PRO Brunnsborrning filial till Inpro Brunnsborrning AB, Finland, filial och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med PRO Brunnsborrning filial till Inpro Brunnsborrning AB, Finland, filial så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Följande personer är på något sätt aktiva inom PRO Brunnsborrning filial till Inpro Brunnsborrning AB, Finland, filial är Pettersson, Per-Åke som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hansen, Eva Elisabeth som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Ehrman, Roger Andreas som är född 1974 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .