Nigaard Pharma AS, Norge filial

Stockholms län

Information

Filial finns det flera av i Täby och Nigaard Pharma AS, Norge filial är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Nigaard Pharma AS, Norge filial är ett av dem. Statusen för Nigaard Pharma AS, Norge filial är att Bolaget är aktivt.

Nigaard Pharma AS, Norge filial är ett Filial och skapades 2005-02-28. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nigaard Pharma AS, Norge filial ska trivas.

Nigaard Pharma AS, Norge filial är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Filialen ska bedriva försäljning av läkemedel och medicinsk utrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nigaard Pharma AS, Norge filial är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20.

Idag är Nigaard Pharma AS, Norge filial och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Nigaard Pharma AS, Norge filial så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3498235.

Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

De som är på något sätt har med Nigaard Pharma AS, Norge filial är Herland, Kjetil som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Dahlin, Claes Åke som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Jennel, Claes Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Nigaard Pharma AS, Norge filial har 516403-6617 som sitt organisationsnummer.